top of page

VERZENDEN EN RETOUR

Wanneer de klant niet tevreden is met de aankoop bestaat de mogelijkheid om te retourneren. Wij voorzien geen gratis retourservice in België voor producten/aankoop.

 

De retourkosten zijn voor eigen rekening. De klant dient op eigen kosten het pakket terug te sturen naar volgend adres: Hoogstraat 15, 3321 Hoegaarden. 

Om recht te hebben op de terugbetaling dient de klant ons binnen 10 kalenderdagen na ontvangst op de hoogte te stellen via email (info@onebytwo.com) welke goederen de klant wenst te retourneren. De maximum retourtermijn bedraagt 14 kalenderdagen.

Wanneer de klant de retour niet binnen 14 kalenderdagen na ontvangst verzendt, wordt deze niet meer geaccepteerd en voeren wij geen terugbetaling uit. De bestelling kan hierbij terug ontvangen worden door de klant na betaling van verzendingskosten (€5,50).

De geretourneerde artikelen moeten intact worden terugbezorgd aan ons. Hierop zal een strenge controle worden uitgevoerd. Wanneer de artikelen niet intact meer zijn, zal er geen terugbetaling plaatsvinden. De bestelling kan hierbij terug ontvangen worden door de klant na betaling van de standaard verzendingskosten (€5,50).

bottom of page