top of page
 • ONE OUTFIT BY TWO MATCHING PIECES
  Onze two-pieces kunnen worden gedragen op verschillende gelegenheden afhankelijk van de styling, daarbij kunnen broek en top (en eventueel cardigan) ook afzonderlijk worden gecombineerd. De stuks zijn stijlvol, maar toch gemakkelijk en comfortabel om te dragen. Je kan onze outfits dragen naar het werk, op een feest, maar ook gewoon om gezellig thuis te blijven. Uren voor de kleerkast staan en twijfelen over welke combinatie uit te kiezen is voortaan niet meer nodig. Je trekt één van onze outfits aan, en je bent meteen elegant gekleed.
 • SLOW FASHION
  ONEBYTWO is niet seizoens- of trendgebonden. Wij bieden tijdloze en duurzame ensembles aan die enkel verschillen in het type materialen en modellen tussen winter- en zomercapsules. Onze kledingstukken zijn geschikt om gedurende verschillende seizoenen te dragen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Bovendien kunnen de sets worden gecombineerd met elkaar of met andere kledingstukken. Als modelabel spreken we hiermee de bewuste consument aan die belang hecht aan ethisch verantwoorde Belgische mode.
 • NOOS - PRINCIPE
  ONEBYTWO the label zal een NOOS (never-out-of- stock) principe hanteren. Dit wil zeggen dat designs van outfits doorheen de capsules zullen terugkeren, toch zal dit niet betekenen dat onze modellen in grote aantallen worden geproduceerd. Wij bieden jullie graag een unieke outfit aan. Daarbij zullen stoffen, kleuren en collecties doorheen de tijd geregeld veranderen. Op deze manier hebben we een limited-stock en blijven we toch exclusief. De terugkerende kledingstukken in volgende capsules worden herkend door bijhorende productnamen.
 • AMBITIEUZE VROUWEN
  Wij streven ernaar om meer te zijn dan een kledinglijn. Via onze sociale media kanalen zullen we een community vormen van ambitieuze vrouwen. Op onze sociale media moedigen we iedereen aan om het beste in jezelf naar boven te halen. Volg ons en mis niks van onze tips en inspirerende quotes to rock your day.
 • LEVERANCIERS - PARTNERS
  We stellen hoge eisen aan onze leveranciers en productiepartners. We besteden bewust veel aandacht aan transparantie, duurzaamheid en goede werkomstandigheden.​ Als Belgisch label werken wij nauw samen met verschillende Belgische partners. Wij hebben een Belgische confectie- en productiepartner, een Belgisch stofagency, een Belgische verpakkingspartner, een Belgische labelproducent enzoverder. Het gehele proces vindt in Europa plaats, volgens de Europese richtlijnen en op arbeids- en milieuvriendelijke wijze. De stoffen worden exclusief voor ons gemaakt in Italië, de confectie en de productie vinden plaats in Bulgarije, dit alles via Belgische partners. De samples worden op maat van Eline gemaakt, en worden vervolgens doorgepast, zodat Eline al gebruikend de kwaliteit en het comfort kan controleren.
bottom of page