ABOUT US

Belgisch en slow fashion

ONEBYTWO the label staat voor “one outfit by two matching pieces”. Onze two-pieces kunnen worden gedragen op verschillende gelegenheden afhankelijk van de styling, daarbij kunnen broek en top (en eventueel cardigan) ook afzonderlijk worden gecombineerd. De stuks zijn stijlvol, maar toch gemakkelijk en comfortabel om te dragen. Je kan onze outfits dragen naar het werk, op een feest, maar ook gewoon om gezellig thuis te blijven. Uren voor de kleerkast staan en twijfelen over welke combinatie uit te kiezen is voortaan niet meer nodig. Je trekt één van onze outfits aan, en je bent meteen elegant gekleed.

ONEBYTWO the label staat voor kwaliteit, eerlijkheid en is tijdloos. Onze focus ligt op outfits van twee (soms drie) stuks, waarbij we comfort en stijl combineren.

NOOS-principe

ONEBYTWO the label zal een NOOS (never-out-of- stock) principe hanteren. Dit wil zeggen dat designs van outfits doorheen de capsules zullen terugkeren, toch zal dit niet betekenen dat onze modellen in grote aantallen worden geproduceerd. Wij bieden jullie graag een unieke outfit aan. Daarbij zullen stoffen, kleuren en collecties doorheen de tijd geregeld veranderen. Op deze manier hebben we een limited-stock en blijven we toch exclusief. De terugkerende kledingstukken in volgende capsules worden herkend door bijhorende productnamen.

 

Het NOOS-principe zorgt ervoor dat ONEBYTWO the label niet in aanmerking komt voor reducties en solden. De ensembles blijven dan ook voor lange tijd relevant in elke kledingkast. 

Leveranciers – Partners

We stellen hoge eisen aan onze leveranciers en productiepartners. We besteden bewust veel aandacht aan transparantie, duurzaamheid en goede werkomstandigheden. Het gehele proces vindt in Europa plaats, volgens de Europese richtlijnen en op arbeids- en milieuvriendelijke wijze. De stoffen worden exclusief voor ons gemaakt in Italië, de confectie en de productie vinden plaats in Bulgarije, allen via Belgische partners.

 

De samples worden op maat van Eline gemaakt, en worden vervolgens doorgedragen, zodat Eline al gebruikend de kwaliteit en het comfort kan controleren.

SLOW FASHION: tijdloze collectie van hoge kwaliteit

De laatste jaren, en vandaag nog steeds, evolueert de modewereld naar een "slow fashion industrie". De focust verlegt zich naar tijdloze collecties van hoge kwaliteit die lange tijd meegaan. Hier sluiten wij als merk volledig bij aan. Wij garanderen de klant een kledinglijn die uniek en sustainable is.

 

Onze collectie is samengesteld uit toegankelijke kleuren en kwaliteitsvolle stoffen. Wij zijn niet seizoens- of trendgeboden, maar we maken wel een onderscheid tussen winter- en zomercapsules qua type materialen en modellen.

 

De ensembles van ONEBYTWO the label kan je doordragen gedurende verschillende seizoenen afhankelijk van de weersomstandigheden . Daarbij kunnen sets worden gecombineerd met elkaar of met andere kledingstukken.

 

Als modelabel spreken we hiermee de bewuste consument aan die belang hecht aan ethisch verantwoorde Belgische mode.

Community voor ambitieuze vrouwen

Wij streven ernaar om meer te zijn dan een kledinglijn. Via onze sociale media kanalen zullen we een community vormen van ambitieuze vrouwen. Op onze sociale media moedigen we iedereen aan om het beste in jezelf naar boven te halen. Volg ons en mis niks van onze tips en inspirerende quotes to rock your day.

DSC00879547.jpg